Unibet Poker

Unibet poker erbjuder ett trevligt pokerrum som de har byggt helt själva och som inga andra pokerrum använder sig av. De var tidigare en del av ett pokernätverk men valde att lämna detta för att kunna erbjuda en unik upplevelse som de har full kontroll över.

Deras pokermjukvara är designad för att fungera så bra som möjligt på mobila enheter och för att göra poker roligt. Mjukvaran fokuserar mycket på de sociala aspekterna av poker.

Unibet poker erbjuder bara Texas Hold’em men är ett bra val om du inte vill spela andra typer av poker.

Alla pengar som du vinner hos Unibet är skattefria och du behöver inte deklarera dina vinster.

Bonus

Unibet poker erbjuder bara en relativt liten bonus. Som ny spelare får du 100 kr extra att spela för. Pengarna sätts in på ditt konto när du har spelat 750 floppar på utvalda pokerbord.

Spelutbud och spelarbas

Unibet Poker fokuserar på Texas Hold’em poker. Om du vill spela någon annan typ av poker är det bättre att välja ett annat pokerrum såsom t.ex. PokerStars eller Fult Tilt poker. Att Unibet fokuserar helt på Texas Hold’em innebär att de kan fokusera helt på erbjuda en mycket bra upplevelse för alla som vill spela Texas Hold’em utan att behöva lägga någon energi på andra typer av poker.

Eftersom Unibet har byggt ett helt nytt pokerrum så är deras spelarbas ännu inte lika stor som de allra största pokersajterna. Eftersom de fokuserar helt på ett spel kan de dock trots detta erbjuda en bra utbud av bord att spela vid och du behöver sällan vänta särskilt länge för att hitta ett bord att spela vid. Om du gillar att spela på flera bord samtidigt kan det dock ibland vara svårt att hitta så många bord som du vill att spela på.

Om du spelar poker hos Unibet så kan du spela mot ett stort utbud av olika spelare. En stor del av spelarna är nybörjare eller inte särskilt erfarna spelare. Detta gör det relativt enkelt att vinna pengar om man är en lite skickligare spelare. Om du är nybörjare kan du relativt snabbt börja vinna pengar om du är en dedikerad spelare som vill lära sig att bli en skicklig spelare.

Detta innebär dock inte att det inte finns skickliga spelare eller grinders hos Unibet poker. Bara ett det inte finns lika många som det finns i vissa andra pokerrum.

Turneringar

Unibet erbjuder ett relativt stort utbud av turneringar. Utbudet är dock mindre än det man kan hitta hos vissa andra pokersajter. Detta beror till stor del på att Unibet fortfarande har en betydligt mindre spelarbas än vissa andra pokerrum och att det därför inte finns spelare nog för att erbjuda lika många turneringar som vissa av de största sajterna gör. Utbudet av turneringar och free rolls är dock mer än adekvat och de flesta spelare kommer hitta tillräckligt många turneringar för att vara nöjda. Man behöver sällan vänta mer än 15 – 30 minuter innan en lämplig turnering startar.

Pokerrummet erbjuder både flerbordsturneringar och enbordsturneringar.

Mjukvara

Unibet byggde för några år sedan ett helt nytt pokerrum från grunden upp. Pokerrummet används bara av Unibet och är inte en del av något nätverk. Den nya mjukvaran designades specifikt för att fungerar bra på mobila enheter och har ett stort fokus på de sociala aspekterna av pokerspelande. Mjukvaran är designad primärt för att fungera så bra som möjligt på mobila enheter men fungerar trots detta även mycket bra på datorer.

Mjukvaran är enkel att använda och har ett rent lite komiskt utseende.

Du kan spela Unibet poker på PC, MAC, Apple och iPhone enheter.

Banktjänster och kundtjänst

Unibet poker gör det möjligt att sätta in pengar genom att använda sig av en rad olika E-plånböcker och bankkort. Du kan också sätta in pengar genom att göra en banköverföring. Exempel på bankkort som kan användas för att sätta in pengar inkluderar VISA och MasterCard. MasterCard kan dock tyvärr inte användas för att ta ut pengar. Detta är sant hos alla pokerrum p.g.a. begränsningar från MasterCards sida.

Kundtjänsten är kunnig och svarar normalt snabbt.