Full Tilt Poker

Full Tilt poker är en av världens största pokersajter. Den är inte lika stor som PokerStars men är en av de sajter som kommer närmast att kunna erbjuda samma spelutbud. Full Tilt poker har samma ägare som PokerStars.

Full Tilt poker är ett bra val för alla som vill spela på en sajt där det finns ett stort antal spelare att spela mot. Den är även ett mycket bra val om du vill spela med höga insatser. Full Tilt är berömda för deras turneringsserier. Dessa turneringar har ofta hundratals miljoner i garanterade prissummor. De har även turneringsserier avsedd för spelare med mindre bankrullar.

Pengar som du vinner hos Full Tilt poker är skattefria och de behöver inte deklareras till skatteverket. Detta är sant både på Cashborden och om du spelar turneringar.

Bonus

Full Tilt poker erbjuder för närvarande två olika bonusar.

  • De erbjuder en bonus som är utformade för spelare med begränsade resurser och som inte vill sätta in särskilt mycket pengar. Nya spelare som sätter in USD 20 får med denna bonus USD 30 extra att spela för. Denna bonus är liten men ger dig 150% bonus på insatta pengar och är på sätt och vis mer generös än deras större bonus.
  • De erbjuder en större bonus för spelare som vill sätta in mer pengar. Denna bonus är en matchningsbonus som ger dig 100% upp till USD 600. Detta innebär att du får USD 600 i bonus om du sätter in 600. Detta är exakt samma bonus som du får om du sätter in pengar hos PokerStars. Denna bonus sätts inte in på ditt konto direkt utan du måste tjäna poäng för att få bonusen insatt på ditt konto. Du får 10 USD insatt varje gång du tjänat tillräckligt många poäng. Du tjänar poäng genom att spela rakade händer.

Spelutbud och spelarbas

Full Tilt poker har en mycket stor spelarbas och drar nytta av samarbetet med PokerStars som har världens absolut största spelarbas. Du loggar in med samma konto till både PokerStars och Full Tilt poker. Deras stora egna databas och samarbetet med PokerStars  innebär att Full Tilt kan erbjuda ett stort utbud av spel på alla insatsnivåer. Det stora spelarutbudet innebär att du normalt kan hitta bord att spela vid även om du tycker om att spela mer ovanliga pokertyper.

Full Tilt poker erbjuder följande typer av poker.

  • Texas Hold’em
  • Omaha Hi
  • Omaha Hi/Lo

 

  • Stud Hi
  • Stud Hi/Lo
  • Draw Poker
  • Razz
  • Mixed Games, såsom HORSE, HA och 10-Game

Om du vill spela mer ovanliga typer av poker är systersajten PokerStars ett bättre val.

Hos Fullt Tilt poker hittar du spelar på alla nivåer. Att sajten är berömda och samarbetar med PokerStars innebär att du hittar många nybörjare som spelar på sajten och det är ofta lätt att tjäna pengar om man spelar på bord med lägre insatser. Om du går upp till högre nivåer så hittar du många bättre spelare och en hel del grinders. Du kan också hitta en hel del proffs som spelar high stakes poker hos Full Tilt poker. Sidan kan erbjuda dig motståndare på alla nivåer och erbjuder dig bra chanser att hitta bord där du kan tjäna pengar oavsett hur skicklig spelare du verkligen är. Det är dock viktigt att du inte överskattar din förmåga och spelar vid alltför dyra bord alltför tidigt. Om du gör det kan bättre spelare dra nytta av det och vinna mycket pengar från dig.

Turneringar

Full Tilt poker är berömda för sina flerbordsturneringar. De erbjuder ett stort antal olika turneringsserier som har flera hundra miljoner i garanterad prispott. Dessa turneringar har lite högre inköp men de är inte jättehöga. Fult Tilt har en stor turneringsserie ungefär varannan, var tredje månad. De har även miniversioner av sina turneringsserier designade för spelare med mindre bankrulle. Vis sidan av dessa turneringsserier erbjuder de stora mängder andra turneringar varje dag. Du behöver aldrig vänta särskilt länge innan du hittar en lämplig turnering att delta i.

Pokerrummet erbjuder också ett stort utbud av enbordsturneringar. Det finns ett stort antal spelare som spelar dessa turneringar och man behöver sällan vänta länge innan nästa turnering börjar. Detta är sant oavsett hur stora insatser man vill spela med men det spelar givetvis fler turneringar med små insatser än det gör mer stora.

Mjukvara

Full Tilt har en mycket bra mjukvara som gör det lätt att spela på både mobila enheter och datorer. Mjukvaran är snabb och stabil. Det är mycket ovanligt att den fryser eller hakar förutsatt att man har en stabil internetanslutning.

Mjukvaran är mycket lätt att använda och fungerar på både PC och MAC. Du kan ladda ner mjukvaran direkt från deras hemsida. Filen som du måste ladda ner är när detta skrivs 101 Mb stor. Om du vill spela på dina mobila enhet så kan du surfa till Full Tilts webbsida på din mobila enhet för att hitta länkar där du kan ladda hem appen för din telefon. Full Tilt pokers mobila app fungerar bra på båda Apple och Android enheter.

Banktjänster och kundtjänst

Fullt tilt poker gör det enkelt att sätta in och ta ut pengar. Metoder som du kan använda för att sätta in pengar inkluderar eChecks, Visa, EntroPay, MasterCard, PaysafeCard, Neosurf och banköverföringar. Vissa men inte alla av dessa metoder kan även användas för att ta ut pengar. Exempel på metoder som inte kan användas för att ta ut pengar inkluderar MasterCard och PaysafeCard.

Det är också mycket enkelt att föra över pengar till eller från Pokerstars. Pengar som överförs mellan de två pokersajterna finns på ditt konto omedelbart efter att du har slutfört överföringen. Detta gör det enkelt att spela på båda sajterna.

Kundtjänsten är kunnig men kan tyvärr bara nås vis e-post.